Het volk van het weerlicht (Prehistorie van de nieuwe tijd, #7) W. Michael Gear

ISBN: 9789029051606

Published:

Paperback

528 pages


Description

Het volk van het weerlicht (Prehistorie van de nieuwe tijd, #7)  by  W. Michael Gear

Het volk van het weerlicht (Prehistorie van de nieuwe tijd, #7) by W. Michael Gear
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 528 pages | ISBN: 9789029051606 | 10.36 Mb

Het volk van het weerlicht opent 8000 jaar geleden aan de oostkust van het tegenwoordige Florida. Het is de geschiedenis van de onmogelijke liefde tussen de krijgervrouw Mosselwit van de Onbeschutte Baai-clan en Katoenmond, de leider van de StaandeMoreHet volk van het weerlicht opent 8000 jaar geleden aan de oostkust van het tegenwoordige Florida. Het is de geschiedenis van de onmogelijke liefde tussen de krijgervrouw Mosselwit van de Onbeschutte Baai-clan en Katoenmond, de leider van de Staande Hoorn-clan.

Sinds de dood van hun zoontje, zesentwintig jaar geleden, staan zij onverzoenlijk en gewelddadig tegenover elkaar. Zo is Katoenmond voortdurend in de weer de kustdorpen te overvallen, waarbij hij zich vooral lijkt te richten op het uitroeien van Mosselwits clan.De meeste aandacht gaat echter uit naar Vijverwader, een zogeheten Bliksemkind dat in de baarmoeder is getroffen door het weerlicht.

Als hij in het huwelijk zou treden met Mosselwit en zodoende zijn clan met die van haar verbindt, zou het kustvolk sterker staan tegen de herhaalde aanvallen van Katoenmond en zijn krijgers.Helaas is Vijverwader erg onhandig, en bijziend bovendien. Alleen Hondetand, de Geestoudste van wie wordt beweerd dat hij krankzinnig is, schijnt nog enig vertrouwen te hebben in een goede afloop...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Het volk van het weerlicht (Prehistorie van de nieuwe tijd, #7)":


fuzze.eu

©2010-2015 | DMCA | Contact us