Adolf Bock - Merimaalari Tuija Peltomaa

ISBN: 9789529745302

Published: 2010

Hardcover

160 pages


Description

Adolf Bock - Merimaalari  by  Tuija Peltomaa

Adolf Bock - Merimaalari by Tuija Peltomaa
2010 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 160 pages | ISBN: 9789529745302 | 6.75 Mb

Saksalaissyntyinen merimaalauksen mestari Adolf Bock (1890-1968) on pohjoisen meren ikuistajana ainutlaatuinen, jopa ainutkertainen. Adolf Bockin maalaukset ovat myös arvokkaita historiallisia dokumentteja jälkipolville laivoista, kauppamerenkulusta,MoreSaksalaissyntyinen merimaalauksen mestari Adolf Bock (1890-1968) on pohjoisen meren ikuistajana ainutlaatuinen, jopa ainutkertainen.

Adolf Bockin maalaukset ovat myös arvokkaita historiallisia dokumentteja jälkipolville laivoista, kauppamerenkulusta, rahti- ja matkustajaliikenteestä, merisodankäynnistä ja huvipurjehduksesta ajalta, joka olisi jo jäämässä unholaan ilman hänen monipuolista omistautumistaan 1900-luvun merellisen maailman ikuistamiseen. Tämän meritaiteen mestarin vaiheikas elämäntie kulki läpi Euroopan suurten käännekohtien, jotka eivät voineet olla vaikuttamatta häneen myös taiteilijana.Taidehistorioitsija Tuija Peltomaa on tutkinut ja koonnut Adolf Bockin elämänvaiheet Saksassa, Ruotsissa ja Suomessa ansiokkaasti yhteen.

Tämä elämäntarina voi herättää lukijoissa monenlaisia ajatuksia, mutta se tarjoa myös erinomaisen tilaisuuden katsoa lähihistoriaamme ja pohtia maailman tapahtumien vaikutusta yksittäisen ihmisen elämään. Samalla kirjan loistelias meren ja laivojen maailmaan keskittynyt Adolf Bockin tuotannon esittely - ensimmäisen kerran näin runsaana - tarjoaa lukijoille mieleenpainuvan merellisen luku- ja katseluelämyksen.

Tuija Peltomaan teos on kunnianosoitus Adolf Bockin elämäntyölle.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Adolf Bock - Merimaalari":


fuzze.eu

©2010-2015 | DMCA | Contact us